Арахамія в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" 16 жовтня наголосив, пише 24 канал, що партія не є організатором і не фінансує цей захід, тож він не є агітацією у жодному разі. Опитування, мовляв, є лише справою Зеленського.

До теми Тому що він так вирішив, – опитування Зеленського пересварило політиків в ефірі: відео

Партія "Слуга народу" не є організатором опитування, не фінансує опитування, взагалі не є суб'єктом опитування. Мандат на цю всю ініціативу перебуває особисто у президента України,
– сказав Давид Арахамія.

Але й зазначив, що не знає, хто саме буде опитувати людей: "У нас є партійна організація, у нас є ЗеКоманда, це фанати президента... Я не знаю, хто буде стояти під дільницями".

Так Арахамія відповідав на критику з боку політичних опонентів про те, що опитування 25 жовтня, ініційоване Зеленським, незаконне та видається схожим на заборонену в день виборів агітацію.

Дискусія у студії Шустера була дуже гострою, політики мало слухали один одного, хоча багато говорили. У підсумку Арахамія заявив:

  • "Я особисто у самому факті проведення опитування від президента не бачу жодної політичної агітації. Президент – наш спільний керівник, якого обрала країна, і тому тут немає жодної агітації".

Читайте також Легалізація зброї та проституції: які питання українці пропонують для наступних опитувань