Серед поранених – півторарічна дівчинка, пише Dallas News. Її доправили до лікарні, однак жодних деталей про її стан наразі немає.

Важливо: Стрілянина біля університету в США: скільки людей загинуло

Невідомий озброєний чоловік відкрив вогонь у магазині Home Depot в місті Одеса, штат Техас. Після цього він намагався зникнути з місця події на легковому автомобілі, однак згодом місцева поліція повідомила – його знайшли та ліквідували.

стрілянина в Техасі
Смертельна стрілянина в Техасі/ Твітер BrandiSaari

Чоловік почав стріляти близько 15:00 31 серпня, коли його авто спробував зупинити офіцер громадської безпеки Техасу. Стрілець убив поліцейського та продовжив рух у напрямку Одеси.

Дорогою застрелив ще одну людину. В Одесі нападник захопив поштовий фургон і продовжив стріляти в людей. Серед інших поранення отримали троє співробітників поліції.

Правоохоронці застрелили стрільця коли він поїхав до кінотеатру Одеси. Відомо, що він віком понад 30 років, однак його ім’я поліція не розголошує.

Фейсбук-коричтувач Alex Woods опублікував у мережі відео із моментом ліквідації стрільця.

Вони стріляють в нього. Вони його вбили,
— так автор коментує те, що відбувається.

На кадрах видно, як поліцейські оточили автомобіль стрілка, а потім відкрили по ньому вогонь.

Момент ліквідації нападника (18+):


Користувач Ethan Baeza опубілкував відео з місця події. На ньому видно, як люди, що там опинились, намагаються сховатись.

Ніколи б не подумав, що це може статися з нами сьогодні. Ми з сім'єю стали свідками цієї жорстокості,
– написав він.

Відео з місця події:

 

Від початку серпня відбулося кілька інцидентів зі стріляниною в США.

Через ці події активно розгорілися дискусії про те, яких заходів необхідно вжити для посилення контролю за обігом зброї в США.