Про це в неділю заявив лідер провладної партії “Право і Справедливість” (PiS) Ярослав Качинський під час щомісячної маніфестації у день Смоленської катастрофи під президентським палацом, передає "Укрінформ".

Читайте також: Це не була випадковість, – міністр оборони Польщі про Смоленську катастрофу

"Я можу сказати про те, про що я говорив віддавна, – ми дуже близько. Колись я це говорив з глибоким переконання, але не міг точно сказати, коли це буде. Сьогодні ми переконані, що це вже декілька місяців, декілька місяців до моменту, коли буде збудовано пам'ятники (екс-президенту Лєху Качинському і жертвам Смоленської катастрофи – 24) і декілька місяців, коли ми матимемо рапорт Смоленської комісії", – заявив Качинський.

Качинський під час маніфестації підкреслив, що "вороги хочуть знищити наше життя і довести країну до важкої кризи", яке може призвести до деградації країни. Він підкреслив, що керівна еліта не допустить до реалізації цієї мети.

До слова, до авіакатастрофи під Смоленськом, у якій загинув колишній Президент Польщі Лех Качинський, причетна Росія. Такі дані підтвердила Генпрокуратура Польщі.