Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Обом інкримінують якийсь напад у Кіровоградській області, але везуть перевіреним маршрутом – до слідчого донецької поліції Артема Подвига. Він сьогодні домігся арешту закритим судом у Маріуполі Олександра Новікова, ветерана "Донбасу" з позивним "Хаммєр", – мовиться у повідомленні народного обранця.

Читайте також: "Викрадену" в Києві активістку Femen насправді затримала поліція

Соболєв зазначив, що Виногродський, Литвиненко та Новіков "були серед організаторів табору "Рух визволення" на Грушевського, куди ми вийшли з вимогою ухвалення антикорупційних законів".

Нагадаємо, 24 листопада у Києві невідомі схопили бійця батальйону "Донбас" Олександра Новікова.

Окрім того, в громадській організації "Рух Визволення" повідомили, що вдень 26 листопада у Києві невідомі схопили та силою заштовхали в авто екс-командира батальйону "Донбас" та координатора торгової блокади на Донбасі Анатолія Виногродського. Згодом у поліції повідомили, що Виногродського затримали правоохоронці у справі про напад на охоронця у Кіровоградській області.

Також 26 листопада у місті Новоград-Волинський було затримано ще одного активіста "Руху визволення", добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненка з позивним "Бек".