Далі чоловік намагався втекти від поліції пішки. Проте вже біля вокзалу його оточили правоохоронці. Здаватися їм Титов не збирався і підірвав себе на місці гранатою. Тепер же у мережі з’явилося відео його палаючого автомобіля. Ролик зняли очевидці.

Читайте також: Дістав гранату і підірвав себе, – поліція про загибель стрілка в Харкові

Воно ж було чути що вона рванула…Чия ж це машина? Нічого собі,
– коментує інцидент очевидиця.

Спочатку видно, як в автомобілі палає вогонь, далі – в небо підіймаються клуби диму.

Як у Харкові гасили автомобіль кілера Титова: відео (увага – ненормативна лексика 18+)

До речі, у поліції розглядають дві основні версії перестрілки у Харкові: перша – замовне вбивство, друга: особиста неприязнь кілера щодо жертв. Водночас, у слідства немає підстав думати, що перестрілка може бути пов'язана зі справою про вбивство ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Зауважимо, що вбитий під час стрілянини у Харкові Володимир Борох був свідком у цій справі.

Силовики вже призначили експертизи зброї, речей, вилучених зі згорілої автівки Титова і жорстких дисків, знайдених вдома у Бороха.

Крім того, вдома у кілера Титова виявили цілий арсенал зброї: 130 підствольних гранат типу ВОГ-25, 15 корпусів ручних гранат РГД-5, 27 корпусів ручних гранат Ф-1, 2, корпуси ручних гранат РГО, 5 тротилових шашок, 2 підствольних гранатомети ПГ-25, 7 РПГ-26, 7 підривників, 4 електродетонатори, 6 РПО вогнеметів Джміль (яких немає на озброєнні української армії), а також предмети, схожі на автоматичну зброю з оптичним прицілом, кулемети і автомати Калашникова, пістолети Макарова, глушники, зброю без маркування, велику кількість набоїв.

Що відомо про перестрілку у Харкові?

  • Перестрілка сталася вдень 25 жовтня на вулиці Клочковській у Харкові. 2 чоловіків (Георгій Ісаков і Володимир Борох) вистрілили зі зброї в іншого чоловіка (Олексія Титова). Останній відстрілявся у відповідь та втік з місця інциденту.
  • Правоохоронці знайшли підпалене авто Титова поблизу Південного вокзалу. Чоловік підірвався на смерть на очах поліцейських.
  • На місці перестрілки загинув Володимир Борох, а Георгій Ісаков отримав поранення. Він у тяжкому стані в лікарні.
  • Ісаков ще перебуває в лікарні під охороною. Він у свідомості. Поліція припускає, що він не стріляв.