Про це пише видання newsader.com.

"До речі, всі мої друзі проти Криму. Я в гордій самоті вважаю, що це блискуче розіграна політична комбінація", – написала Собчак в березні 2014 року на своїй сторінці у Twitter.

Читайте також: Заява Собчак про Крим заслуговує дуже серйозної уваги, – Портников про важливий момент

Окрім того, у коментарі до допису скандальна ведуча додала, що анексія українського Криму Росією їй "подобається" з точки зору "реальної політики".

Подобається це з точки зору реальної політики. Я на це дивлюся, як випускниця Московського державного інституту міжнародних відносин, з точки зору російських геополітичних інтересів,
– підкреслила Собчак.

Нагадаємо, 24 жовтня Ксенія Собчак заявила, що відповідно до міжнародного права вона вважає анексований Росією Крим українським півостровом, а саму Україну називає – важливим партнером Росії.

На таку заяву зовсім несхвально відреагували у Путіна. Крім того, так звана екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що "питання Криму взагалі не обговорюється".

На що Собчак заявила, що анексію Росією Криму фактично не визнала жодна країна цивілізованого світу – навіть "Сбербанк Росії" не визнає Крим частиною Росії.