Також у випуску "Техніка війни" на 24 каналі:

РК-360МЦ "Нептун" дозволяє українським військовим уберегти від зазіхань Азовське море повністю, а Чорне – до Севастополя. Детальніше про ракетний комплекс у програмі розповіли заступник командувача ВМС ЗС України Олексій Неїжпапа, генеральний конструктор – генеральний директор ДККБ "Луч" Олег Коростельов, екс-керівник компанії "Українська бронетехніка" Олександр Кузьма.

Головні новини України:

► ВМС України закуповують вітчизняні надувні човни Brig спеціального призначення із навісним двигуном потужністю 30 кінських сил.

Держпідприємство "Укроборонсервіс" презентувало комплекс радіотехнічної розвідки "Кольчуга-КЕ", відновлений після тривалого простою.

Харківське конструкторське бюро з машинобудування передало ЗСУ 5 бронетранспортерів БТР-4Е.

Військовослужбовці понтонно-мостового полку з Одещини прийшли на поміч цивільному населенню. 20 травня в селі Олексіївка, над затокою Каховського водосховища, під вантажівкою обвалився автомобільний міст. 50 понтонерів за допомогою 40 одиниць техніки у короткий термін розгорнули альтернативний міст, поки основний не буде відремонтовано.

Під час обстрілу Новолуганського забороненим Мінськими домовленостями озброєнням, ворог влучив у бліндаж українських захисників. Інженерну споруду, в якій перебував військовослужбовець 24-ї бригади, засипало землею. Побратими за кілька хвилин його відкопали та доправили на обстеження.

Головні новини світу:

• У Білорусі модернізують зенітно-ракетний комплекс "Оса" до рівня 9А33-2Б на шасі Маз-6317.

Російська армія отримала новітній 152-міліметровий артилерійський комплекс "Коаліція-СВ". Кількість техніки та інші подробиці не повідомляються.

Окупанти у Севастополі переформовують групу захоплених українських кораблів. Днями на штатне місце стоянки в бухті "Голландія" повернувся захоплений корабель управління "Славутич".

Американський десантний корабель USS Portland провів тестування лазерної установки LaWS.

Цього тижня два російських винищувачі Су-35 небезпечно та непрофесійно наблизилися до морського патрульно-розвідувального літака ВМС США.