Також у випуску "Техніка війни" на 24 каналі:

Saxon AT105 – найдосконаліший з 3 варіантів поліцейського броньовика, побудованого на базі британської армійської вантажівки Bedford MK. Тому, окрім 6 сотень для власної армії, Великобританія ще й експортувала 200 таких до десятка країн. Згодом зразок використовував навіть миротворчий контингент на Балканах, повоював він в Іраку та Афганістані, а 5 років тому почав бойову кар'єру в Україні.

Головні новини України:

Уряд затвердив 103 пріоритетних для держави інвестиційних проєкти, серед яких є низка щодо оборони. За 10 місяців 2020 року Держконцерн Укроборонпром заробив 27,4 мільйона гривень на прозорій оренді та продажах надлишкового майна.

44 державних підприємства Міністерства оборони мають ліквідувати – це передбачено стратегією реформування об'єктів держвласності зі сфери управління Оборонного відомства.

"Шепетівський ремонтний завод" випробував нову реактивну систему залпового вогню "Буревій", вона може замінити у військах РСЗВ "Ураган". Зразок оснащено цифровою системою управління вогнем та системою обміну інформацією на полі бою.

Уряд Словаччини передав військовим медикам України 19 реанімобілів, машини оснащені сучасним устаткуванням. Певна кількість автомобілів залишиться у Головному військово-клінічному шпиталі, а решта надійде в медичні заклади та відповідні бригади ЗСУ.

Кабінет міністрів України затвердив передислокацію 4-х військових частин ВМС Збройних сил України. Зокрема, Військово-морська база "Схід" замість Миколаєва базуватиметься в Одеській області, ще 3 частини передислоковуються на Азовське узбережжя.

14-го листопада сталася пожежа на Дніпропетровському агрегатному заводі. До ліквідації займання у Дніпрі було залучено 26 пожежників та 8 одиниць техніки, вогонь загасили о 20:00.

Головні новини світу:

Турецький парламент погодив пропозицію президента Ердогана спрямувати війська до Азербайджану. Вони мають забезпечувати моніторинг режиму припинення вогню в Нагірному Карабаху в рамках Спільного турецько-російського спостережного центру.

​• На американській авіабазі "Тінідал", що у Флориді, відбулася презентація роботів-собак, яких будуть застосовувати для охорони її об'єктів. Вироби Бостон Дайнемікс не матимуть зброї, але будуть оснащені мобільними камерами та сенсорами.

Білорусь взяла на озброєння комплекс радіопеленгування "Волар" розробки компанії "Волатавто". До нього входить система пеленгування джерел радіовипромінювання в діапазоні від півтора до 30 мегагерців та комплекс засобів зв'язку.

Центр наземних транспортних систем армії США показав зображення концептів 3 нових танків. Їх об'єднує лафетне компонування з безлюдною баштою та 2 членами екіпажу.

На японській верфі Mitsui ES Shipbuilding спустили на воду фрегат Kumano, що став 2 кораблем типу 30 FFM. Через 2 роки він має увійти до ВМС Японії.

Угорщина уклала контракт із бразильською компанією Embraer на купівлю 2 багатоцільових літаків KC 390 Millennium. Embraer наголошує, що ці літаки повністю обладнані за стандартами НАТО.