Перше і останнє своє інтерв'ю керівник управління контррозвідки СБУ в Донецькій області Олександр Хараберюш дав програмі ТСН.Тиждень на місці однієї з терористичних атак.

Тероризм – це не просто людина із вибухівкою, це відповідна агітація. Основна маса людей, яких ми затримали, мають проблеми із самореалізацією, хочуть підвестися у власних очах. Спеціально підбирається категорія ущербних людей, і починаються якісь терористичні дії,
– розповів Олександр Хараберюш.

Він радив мирним мешканцям "не піддаватися паніці, не вірити якимось незрозумілим телеканалам, не вірити в те, що все погано. Тому що, повірте, робота ведеться, і ми їх переможемо, Україна переможе".

Слід зазначити, що колишні колеги-зрадники в Донецьку публічно погрожували Олександрові Хараберюшу. Зокрема, ватажок угруповання "Восток" Ходаковський. Саме через це контррозвідник уникав публічності.

Читайте також: Бутусов розповів, за що ворожа спецслужба вбила полковника Хараберюша

Нагадаємо, у Маріуполі, 31 березня підірвали автомобіль, в якому перебував співробітник СБУ полковник Олександр Хараберюш. Полковник загинув на місці.

Голова СБУ Василь Грицак заявив, що основною версією загибелі Хараберюша в Маріуполі є терористичний акт, пов'язаний з його професійною діяльністю.