Містифікація з висадкою на Місяць

20 липня 1969 року Ніл Армстронг та Баз Олдрін здійснили найбільший подвиг в історії людства висадились на Місяці. А вже 2 роки після того, на полицях книгарень з'явився невеликий самвидав під назвою "Ми ніколи не були на Місяці: Шахрайство на 30 мільярдів доларів".

Книга однією з перших публічно піддала сумніву офіційну історію НАСА. За однією з теорій, висадку на Місяць сфальшував режисер Стенлі Кубрик. Згідно з книгою, астронавти були звичайними акторами, які в кінопавільйонах працювали над складною містифікацією. Усе, аби США могли претендувати на перемогу в "космічних перегонах".

Проект "МК-Ультра"

Ця програма була головним дослідницьким проектом ЦРУ у сфері контролю за розумом. 1953 року проект започаткував директор ЦРУ Аллен Даллес. Програма нібито передбачає застосування мега-доз галюциногенних наркотиків, шокової терапії та інших способів промивання мізків.

У 1970-х інформація про секретну програму ЦРУ почала просочуватися. ЦРУ спробувало все це стерти. Воно знищило майже всі документи. Близько 20 тисяч сторінок вціліли, бо їх помилково віднесли до "фінансової інформації" в архівах ЦРУ. Їх оприлюднили у 1970-х під час слухань Конгресу.

Саме тоді дані про "МК-Ультра" врешті оприлюднили. Тривалий час її вважали плодом уяви фанатиків, але виявилося, що надзвичайно секретна авіабаза таки існує.

"Зона 51"

"Зона 51"— це надзвичайно секретний військовий об’єкт, який знаходиться за 140 кілометрів від Лас-Вегаса. Уряд США офіційно визнав існування "Зони 51" у документі 1995 року. Крім оприлюднення інформації про випробування надсекретних технологій, більше нічого невідомо. Імовірні сфери діяльності "Зони 51" — від подорожей у часі до телепортації.

ХААРП

Комплекс ХААРП — це об'єкт, що розташований на 14 гектарах й містить понад 160 антенних мереж, пов’язаних між собою. Він обладнаний передавачем потужністю у 3,6 мільйона ватів. Він здатен відправляти в іоносферу хвилі наднизьких частот.

Читайте також: Альтернативна версія війни в Іраку: що шукав Гітлер, а знайшли американці

Критики звинувачують ХААРП у впливі на навколишнє середовище хитрими та шкідливими способами. Зокрема і маніпуляція погодою.

Новий світовий порядок

Масонів найчастіше звинувачували у втіленні світового плану з контролю над планетою. На церемонії закладання першого каменя у будівництво столиці Джордж Вашингтон був одягнений у масонський костюм.

Від замкового каменя Статуї Свободи до всевидячого ока на американських доларах. Ці символи супроводжують американську культуру впродовж століть.

У цих таємних товариств можуть бути різні ритуали, секретні рукостискання, але, на переконання багатьох, усі вони мають на меті одне й те ж — створення нового світового порядку.

Шлюб Ісуса

Візитна картка розміром із клаптик пергаменту знову розпалює тисячолітню суперечку. Змова усіх часів — чи був Ісус одружений? Коптський документ, датований 4-м століттям, цілком може бути правдивий. Упродовж двох тисячоліть вірні та богобоязкі обговорювали справжню природу стосунків Ісуса Христа і Марії Магдалини.

Священики дають обітницю безшлюбності, щоби вшанувати Христа, але якщо у Христа насправді була дружина, то один із основний канонів священства може бути недійсним.

НЛО у Нью Мексико.

Розвелл — тихе містечко на південному заході США. І таким би й залишалось, якби не одна фатальна ніч, коли його назва стала синонімом змови і прикриття. 7-го липня 1947 року жителі міста були вражені таємничою аварією в пустелі.

За тодішніми даними, солдати, пожежники й місцеві жителі стали свідками збиття інопланетного корабля й загибелі його пасажирів. Є свідчення 600 очевидців, які стверджували, що це був зовсім не метеозонд, як стверджували військові після аварії, люди впевнені, що це були прибульці.

Сфальсифікована смерть Адольфа Гітлера

30 квітня 1945 року, коли бомби стирали Берлін з лиця Землі, пішов із життя найганебніший за всю історію людства диктатор. Принаймні, він хотів, аби ми так думали.

За офіційними документами, Гітлер дав своїй дружині капсулу з цианідом, а сам застрелився. Коли режим Гітлера впав, радянські війська врешті дісталися бункера, де ховався фюрер разом із дружиною. Вони знайшли там обгоріле тіло, яке перед спаленням було облите бензином.

Цікава історія. Німецький підводний човен "Ю-530" з'явився біля берегів Аргентини всього через 2 місяці після закінчення війни. Екіпаж і пасажири судна 2 місяці виживали в морі. Хто був на борту? І куди направлялися ці люди?

На фотографіях ФБР, датованих 1950 роком, зображено старіючого Гітлера з різноманітними вусами і бородами. Тож багато хто повірив у те, що США знали — після війни Гітлер залишився живим.

Вбивство Джона Кеннеді

Ця теорія ніколи, ніколи не зникне. Аж допоки ми не дізнаємося правду. Один колишній піхотинець.
Одна гвинтівка. Два майже неможливих постріли. Офіційна позиція американського уряду: Освальд діяв сам.

Доктор наук та юрист вважає Білл Бірнс, що Освальд не мав навичок стрільби з тієї гвинтівки. Затвор на цій ній не міг дозволити здійснити ці постріли настільки швидко.

Теорій багато, як і підозрюваних — кубинська спільнота, військові, нафтова промисловість. Можна продовжувати далі, але ніколи не дізнаємося правду про жодну з цих теорій.