Пропонуємо нашу добірку дивовижних сторінок, які прикрасять найнудніший день.

1. Сайт "Таємничі двері"

Це онлайн-ресурс, який може закинути вас у найдивніші куточки планети. Щоразу за старовинними дверима вас чекатиме нова локація. Добряче роздивіться все довкола. Якщо сподобалося – спробуйте ще раз.

2. Сайт Radio.com

Radio.com дозволить почути музику, яка була популярна в різних країнах у різний час. Сміливо клікайте на карту й обирайте рік. Так, в Україні у 1910 році всі слухали "Щедрик" Миколи Леонтовича. У 40-х – фанатіли під "Їхав козак на війноньку". А сьогодні – насолоджуються "ДахаБрахою".

3. Сайт Geoguessr.com

Geoguessr – чудовий спосіб перевірити, як добре ви знаєте географію. Сервіс закидає користувача в різні куточки світу. Ваше завдання – озирнутися та вгадати, де ви знаходитесь. Можна грати з другом.

4. Сайт Howmanypeopleareinspacerightnow.com

А якщо раптом вас зацікавило, скільки людей зараз перебуває в космосі – відкривайте сторінку цього диво-сайту. Там же можна дізнатись, навіть хто саме з астронавтів борознить простори всесвіту. А якщо ви хочете залишатися в курсі постійно, можна завантажити відповідний додаток на смартфон.

5. Сайт Savethesounds.info

Музей звуків, які щезають, – ще один дивовижний закуток Інтернету. Тут зібрані звуки, які рідко почуєш у сучасному світі. Наприклад, мелодія, з якою запускався Windows-95 або шум матричного принтера, чи стукіт друкарської машинки.

6. Сайт Legomenon.com

Якщо вам важко прийняти важливе рішення, на підмогу прийде магічна куля. Ставте питання, тисніть на вісімку – і відповідь готова. Хоча, все ж ми б не радили довіряти долю генератору випадкових передбачень.

7 та 8. Протистресові ресурси Mariemarie0000.free.fr та Mrdoob.com

А от щоб швидко позбутися стресу – стануть у нагоді ці дві сторінки. Перша – шматок упаковки з бульбашками. Тріскайте кульки й отримуйте задоволення.

Друга – Ball Pool – уже веселіша. Кожен клік мишки народжує з десяток кружечків. Їх можна перекидати та зіштовхувати один з одним. Примітивна, але приємна анімація змусить вас зависнути тут на кілька хвилин.

9. Сайт Make-everything-ok.com

Ну і насамкінець. Сторінка з єдиною кнопкою – "як зробити все добре". Тиснемо, чекаємо. Готово – у вашому житті все знову окей.

Читайте також: Як відвідати найвідоміші музеї світу онлайн

З безлімітним 3G-інтернетом від "Київстар" ви можете нескінченно довго досліджувати сторінки всесвітньої павутини. Послуга доступна 24 години на добу. Тож не хвилюйтесь, якщо раптом застрягнете в заторі чи опинитесь у полоні безсоння. Години вимушеного чекання можуть стати найцікавішою пригодою дня.