1. Чим протестувальники з авто з іноземними номерами нагадують Гомера Сімпсона
6 вересня під Верховною Радою відбулися протести власників авто з іноземною реєстрацією, які вимагали змінити правила розмитнення автомобілів і зробити їх доступнішими для українців, однак інших проблем в Україні достатньо, але щодо них мітинги не проводяться.

2. Бунт єврономерів: розмитнити не можна штрафувати
Власники авто на іноземній реєстрації вчергове наробили галасу під стінами парламенту. Вимагають прийняти рішення щодо правил розмитнення. Власники українських автівок зляться на безлад у Києві, спричинений мітингувальниками. Парламентарі вирішувати проблемне питання не поспішають, не вважаючи його достатньо масштабним.

3. Єврономери: як і коли буде вирішена проблема
За підрахунком спеціалістів в Україні сьогодні існує від 3 до 4 мільйонів автомобілів, які їздять на європейських номерах. Практично, це зачіпає аудиторію у 9 мільйонів людей, враховуючи сім'ї даних автолюбителів.

4. Чи все так просто з іноземними номерами на автівках в Україні?
Проблема автівок на єврономерах не вчорашня і щодня все більше актуалізується. Але вона не така вже проста, має багато різних граней, але все зводиться до одного — головним джерелом проблеми з автомобілями в Україні є сама державна система.

5. Массовая мода на еврономера – симптом того, что в стране что-то не так
Авто на еврономерах – это следствие, а не причина.

Читайте також: Рада хоче дозволити розмитнювати авто на єврономерах за тисячу євро