Заява Трампа щодо повідомлень ЗМІ про коронавірус

Відповідне повідомлення з’явилося на твіттер-сторінці Трампа. Цим дописом політик відреагував на повідомлення про велику небезпеку коронавірусу для суспільства.

Зверніть увагу "Люди втомилися від COVID-19": Трамп назвав ідіотом головного інфекціоніста США

Кількість випадків (захворювання на COVID-19 – 24 канал) зростає тому, що ми тестуємо, тестуємо, тестуємо. Це змова ЗМІ, фейкових новин. Багато молодих людей дуже швидко одужують – 99,9%. Корумпована змова ЗМІ завжди є великою,
– наголосив господар Білого дому.

Він також висловив переконання, що 4 листопада, на наступний день після виборів, головні теми у заголовках медіа повністю зміняться.

"Голосуйте!" – підсумував Трамп.

До речі Трамп проголосував на виборах президента США: основного голосування ще не було – відео

Що цьому передувало

  • Американський президент завжди виступав проти коронавірусної паніки. Крім того, він спершу навіть не хотів визнавати загрозу від COVID-19 для США та ходив без маски.
  • Демократи, зі свого боку, звинувачують Трампа та республіканських лідерів у тому, що вони применшують важливість головних карантинних правил. А це могло б врятувати сотні тисяч життів.
  • Наразі в США фіксуються нові рекорди щоденних заражень коронавірусом. Так, 23 й 24 жовтня зареєстрували безпрецедентні понад 80 тисяч нових випадків за день. З початку пандемії у США померло від хвороби понад 225 тисяч людей.
  • Сам Трамп також перехворів на COVID-19 на початку жовтня. Втім, він одразу ж отримав індивідуальну інтенсивну терапію, зокрема із вживанням ліків останніх розробок. Опісля президент США заявив, що боятися коронавірусу не потрібно.