Про це американський лідер написав у своєму Twitter.

Читайте також: Відставка Ніккі Гейлі: ЗМІ назвали ім'я кандидатів на пост посла США в ООН

Так чудово, що всі хочуть бачити Іванку Трамп на посаді постпреда США в ООН. Вона була б неймовірною, однак я вже чую, як лунають чутки про кумівство! У нас є чудові люди, які хочуть отримати цю посаду,
– написав він.

Раніше Трамп уже заявляв, що вважає кандидатуру дочки на посаді представника ООН слушною, проте також згадував про можливі звинувачення в його бік.

10 жовтня американський телеканал Fox News повідомив, що Дональд Трамп розглядає п'ять кандидатур на посаду постійного представника США в Організації Об'єднаних Націй. Пізніше стало відомо, що Трамп виключив свого екс-радника Діну Пауелл, а Іванка Трамп відмовилася від пропозиції обійняти цю посаду.

Нагадаємо, що 9 жовтня Ніккі Гейлі, яка була представником США в ООН з січня 2017 року, під час зустрічі з Дональдом Трампом у Білому домі оголосила йому про свою відставку. Виконання своїх обов'язків вона продовжить до кінця року.

Хто така Ніккі Гейлі?На посаду посла США в ООН Ніккі Гейлі була призначена незадовго після інавгурації Дональда Трампа у січні 2017-го. До цього вона була губернатором Південної Кароліни.

Під час своїх виступів на засіданнях Ради безпеки ООН вона висловлювала гострі заяви на адресу Росії через вторгнення в Україну та війну в Сирії.