Про це очільник Білого дому повідомив у своєму Twitter.

Читайте також: "Зробимо все необхідне для захисту": у США висунули різкі звинувачення Путіну через вибори

Боб Мюллер, (який дуже відрізняється від того, яким його бачать інші люди) і його банда гнівливих демократів, що вийшла з-під контролю, не хочуть шукати правду, вони хочуть лише брехні. Правда для них дуже погана!
– написав Трамп.

Попередньо він опублікував низку повідомлень про свого екс-радника Роджера Стоуна, а також колишнього особистого адвоката Майкла Коена, які наразі перебувають під слідством.

Раніше 24 Канал повідомляв про те, що Коен погодився співпрацювати зі слідством і вже підтвердив, що Трамп мав бізнес-інтереси у Росії під час виборчої кампанії, що суперечить попереднім заявам чинного президента. Стоун же заявив, що не свідчитиме проти Дональда Трампа.

З чого розпочалося "російське розслідування"?Підставою для нього стала кібератака на Національний комітет Демократичної партії США, внаслідок якої у відкритий доступ потрапили тисячі листів працівників штабу Гілларі Клінтон. Розвідка США з'ясувала, що злом здійснили два угруповання російських хакерів – Cozy Bear і Fancy Bear.

Приводом для розширення "російського розслідування" стало досьє на чинного президента Америки, зібране колишнім офіцером британської розвідки Крістофером Стілом протягом 2015-2016 років, та викриття численних контактів членів передвиборчого штабу Дональда Трампа із російськими чиновниками.

Розслідування ведеться Міністерством юстиції США та спецпрокурорм Робертом Мюллером з метою з'ясувати, чи не сприяла Росія обранню Трампа на пост президента США.