Під підлогою серійного авто встановили батарею, заряду якої вистачає на 832 кілометри. Детальніше про це – у програмі "Авто24" на 24 каналі.

Читайте також Kia K5 виконала карколомний стрибок з розворотом на 360 градусів: вражаюче відео

У чому особливість електромобіля

Компанія готує ще потужнішу версію з 3 моторами. На кожне заднє колесо припадатиме окремий електродвигун. Такий електромобіль може з'явитися у продажу вже наприкінці 2021 року.


Lucid Air / Скриншот з відео

Завдяки цьому авто, Lucid Motors хоче побити рекорди тримоторної Tesla Model S Plaid. За словами експертів, тримоторний Lucid Air матиме 1216 сил. Водночас прискорення, яке у нинішнього серійного седана становить 2,5 секунди, може скоротитися до 1,5.

Lucid Air на трасі Laguna Seca

Компанія вивела на трек Laguna Seca свій експериментальний тримоторний прототип. У Lucid Motors поки офіційно не повідомили, який час встановив електромобіль під час цих заїздів.

До теми Cadillac XT4 навчився розпізнавати обличчя власника: особливості функції

Однак ті, хто слідкував за процесом, заявили, що машина проїжджає коло за 1 хвилину 33 секунди. Це мінімум на 3 секунди швидше, ніж Tesla.

Lucid Air на треку Laguna Seca: дивіться відео

Також у випуску:

Новий електричний кросовер Volkswagen ID.4 тільки з'явиться на ринку, але його виробництво вже налагодили на одному з німецьких заводів. Пізніше його почнуть виробляти в Китаї та в Америці. Наразі замовити машину можна тільки в задньопривідному виконанні з електромотором, який розганяє її до 100 кілометрів на годину за 8,5 секунд.