"Я про це думала. Фактично три останні роки я працювала проти однієї людини — це Віктор Федорович. Всі інші потрапляли в мої статті виключно тому, що працювали в його команді і в його інтересах, займали певне високе місце в ієрархії, в його піраміді. Я думала про це все, і у мене є тільки одна причина – це через нього. Тобто я була в його "чорних списках", — сказала журналістка в ефірі Громадського.ТБ.

Читайте також: Інформація, що я відмовилася від виписки, — брехня, — Чорновол

Більше того, вона вважає, що наказ про напад на неї віддав особисто Янукович

"Наразі я вважаю, що так і було. (…) Чому він дав наказ щодо особисто мене? Були, певно, і особисті причини. Я останнім часом зробила кілька кроків, які дратували його особисто і членів його родини. Це стосовно його резиденції ", — додала Чорновол.

Хто зараз монополізував усю політичну державну владу в країні? Віктор Федорович Янукович. Значить, хто несе відповідальність за знищення людей, які працювали проти тієї машини, яку побудував він? Знову ж таки – Віктор Федорович Янукович,
— переконана журналістка.

Стосовно самих нападників, то Чорновол вважає, що це були люди, раніше не "засвічені" у її статтях і розслідуваннях.

Як відомо, в ніч на 25 грудня у Борисполі побили журналістку Тетяну Чорновол. У неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки був зламаний ніс.