Про це повідомляє ТАСС.

Читайте також: Куди "котиться" Путін: одвічна віра росіян у "доброго царя" – в цифрах

Російський прем'єр зазначив, якщо Сполучені Штати введуть заборону діяльності банків або використання тієї чи іншої валюти, Кремль може застосувати різні методи для відповіді.

І на цю війну необхідно буде реагувати – економічними методами, політичними методами, а, у разі необхідності, і іншими методами. І наші американські друзі це повинні розуміти,
– сказав Медведєв.

Разом з тим, він вкотре заявив, що санкції Росію не лякають, оскільки та "останні сто років існувала в умовах постійного санкційного тиску".

Нагадаємо, США розробляють нові санкції проти Росії, які стосуватимуться пропутінських олігархів. Такий законопроект напередодні представили сенатори з Республіканської і Демократичної партій США. Нові санкції щодо Російської Федерації покликані покарати її, якщо вона втручатиметься у вибори до законодавчих органів США, які відбудуться у листопаді. Сенатор-демократ Бен Кардін вважає, що заяви Трампа дають Москві сигнал, що вона може продовжувати втручатись в американські політичні процеси.

8 серпня речниця Державного департаменту США Гізер Науерт заявила, що США оголошують про запровадження нових санкцій проти Росії через отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері на початку березня. Вони набудуть чинності орієнтовано 22 серпня. Причина – "використання урядом Росії хімічної або біологічної зброї проти власних громадян".