Відповідне рішення комісія ухвалила під час засідання 8 січня.

Читайте також: Список кандидатів у Президенти України: хто подав документи у ЦВК

8 січня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела її голова Тетяна Сліпачук. До комісії 3 січня 2019 року надійшли документи для реєстрації кандидатів на посаду Президента України на чергових виборах від Сергія Капліна, Валентина Наливайченка та Андрія Садового: їх усіх було висунуто на з’їздах політичних партій. Того ж дня до комісії громадянин України Віталій Скоцик особисто подав заяву про самовисунення кандидатом на посаду Президента України разом з доданими документами для реєстрації. Розглянувши зазначені документи, комісія встановила їхню відповідність вимогам Закону України "Про вибори Президента України" та зареєструвала чотирьох кандидатів на посаду президента,
– розповіли у ЦВК.

Отже, вже зареєстровано п'ять кандидатів у президенти України на виборах, які відбудуться 31 березня.

Нагадаємо, з 31 грудня до сьогоднішнього дня до ЦВК вже подали документи 6 осіб: економіст з Броварів Володимир Ратуш, народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" та лідер СДП Сергій Каплін, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, голова Аграрної партії Віталій Скоцик, міський голова Львова та лідер партії "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий.

4 січня ЦВК зареєструвала першого кандидата – ним виявся колишній міністр екології та природних ресурсів (2014-2015) Ігор Шевченко. Також того ж дня комісія видала і першу відмову – сталося це у бік Ратуша, бо той неправильно підготував документи.