За порадою друга сім’ї, акторки Клотільд Куро, Гіслен де Вердін взяла на роботу тренера-психолога Тьєррі Тіллі. До цього нічим непримітний чоловік працював в одному із театрів, де тренував акторську пам'ять.

З кожним тижнем вона все частіше прислухалася до його порад, а одного дня шокувала власну сім'ю, запросивши психолога на родинну вечерю. Під час тієї ж по-королівськи вишуканої вечері, чоловік мадам Гіслен - Жан Маршал дуже здивувався, що Тіллі, який запевняв, що він походить зі знатного католицького роду, навіть не знав, яким прибором правильно їсти різні страви.

Як би там не було, але тренер став другом сім'ї де Вердін і потоваришував практично із усіма членами родини. Особливо він припав до душі донці Гіслен та Жака - юній Гієметт.

Цю дівчину. А пізніше й всю родину він зумів переконати, що її родина - нащадки древнього роду тамплієрів, які входили до організації "Світовий баланс". А Тіллі, таємний агент організації, який покликаний захистити родину Де Вердін від масонів.

Аби захистити всю родину від масонської організації, сім’я продала всі цінні речі і навіть будинок – усі ці кошти отримав захисник Тьєррі.

Після того, як таємний агент переконав сімейство де Вердін продати свій маєток, 9 членів родини на його запрошення переїхали до Оксфорда. Ким їм тільки не доводилося там працювати, дехто, влаштувався охоронцем, Крістін - дружина одного з братів де Вердін - звичайною кухаркою в ресторані.

Чим завершилась історія авантюриста можете дізнатись, переглянувши відеосюжет.