Тут є чимало автомобілів, які можуть здивувати багатьох, як відмінним виглядом, так і чудовим налаштуванням.

Розпочнемо огляд з одного з найбільш потужних автомобілів - Porsche 996 Turbo, над налаштуванням якого працювала компанія Hamann Motorsport. Передню частину авто модифікували, при цьому використали певні деталі з 997 моделі. Спереду автомобіль не впізнати - змінилось все. Такий собі спосіб омолодження автомобіль без зміни моделі.

Задня частина відповідає традиційній моделі Porsche, втім, деякі зміни в цій частині теж відбулись. Спойлер виготовлений з вуглецевого волокна, бампер та вихлопні труби.

В стандартний 420-сильний двигун додали новий електронний блок управління, 2 нові фільтри з більшим потоком повітря, а також вихлоп з каталізатором більшої ємності. Внаслідок цих змін потужність двигуна зросла.

Тепер, настав час поглянути на інтер'єр. Нові алюмінієві педалі, кермо і багато інших аксесуарів, все це набуло оригінальних рис та стало комфортнішим у використанні.

А це інша компанія - BF Performance. Вона спеціалізується на автомобілях Lamborghini. В автомайстерні саме завершили роботу над двома моделями - купе Gallardo та Spider.

На передній частині авто нові компоненти з вуглецевого волокна, для більш низької підвіски, а також серія вдосконалень у двигуні та інтер'єрі. Колеса замінили на обох моделях. У купе, 19-дюймові колеса пофарбували в чорний колір останньої SE версії Gallardo, в той час як на автомобілі Spider - колеса з чорним центром і полірованими алюмінієвими кільцями.

В інтер’єрі - безліч нових деталей з алькантари та вуглецевого волокна , наприклад перешиті сидіння, панель приладів та ремені безпеки.

2 чудових автомобіля і 2 різні стилі, все це завдяки фахівцям з тюнінгу, які знають як надати автомоблю вишуканості, комфорту, потужності та оригінального вигляду.