Як повідомили у поліції, другого постраждалого доставили до лікарні. При цьому імена загиблого та пораненого чоловіків не називають.

Читайте також: У Києві водій маршрутки побив битою пасажира через зауваження: відео

На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що невідомий зловмисник здійснив кілька пострілів з пістолету, після чого зник.

Правоохоронці шукають речові докази

За вказівкою т. в. о. начальника поліції Херсонщини Миколи Вербицького був введений в дію поліцейський оперативний план "Сирена".

Як пише місцеве видання "Мост", загиблим виявився відомий у Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко. А поранили його охоронця.

Прізвище Пащенко стало відоме в місті після того, як колишній мер Херсона Володимир Сальдо опинився в Домініканській в'язниці. Сальдо звинувачував рідного брата убитого Дениса Пащенко у власному викраденні, тоді як Денис навпаки стверджував, що він жертва. На Ігоря Пащенко, після "домініканської історії", була переоформлена частина об'єктів, що раніше належали Сальдо, оформлених на підставних осіб.

Читайте також: Кримінал і держзрада: в чому підозрюють екс-мера Херсона

Не так давно Сальдо зміг через Мін'юст повернути один з таких об'єктів – комплекс "Загублений світ" у власність, і силовим шляхом захопив його. Ігор Пащенко вів боротьбу за цей актив в судах, стверджуючи, що купив його у Сальдо законно.