Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Вибухотехніки продовжують розмінування у місті та на його околицях. В Калинівці вже запрацювали школи та дитсадки. А от повітряний простір над містом і досі закритий.

"Відкритих осередків горіння немає. За період з 05 год. 40 хв. до 19 год. 00 хв. 2 жовтня вибухів не спостерігалось. Станом на 19 год. 2 жовтня відновлено газопостачання у всіх населених пунктах (раніше від газопостачання було відключено 15 населених пунктів, які налічують 13 тисяч 384 абонентів)", – зазначили у повідомленні.

Читайте також: Журналіст назвав ще чотири військові склади, де можуть відбутися вибухи

Надзвичайники дося отримують заявки від населення щодо виявлення підозрілих предметів. Усього з початку виконання робіт їх виконали 341-ну.

"Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 18,3 тисячі гектарів території з 30,4 тисячі гектарів. Проводиться очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості за межами населених пунктів у 10-кілометровій зоні навколо арсеналу", – додали в ДСНС.

Нагадаємо, вибухи почалися тиждень тому. З навколишніх сіл евакуювали понад 30 тисяч людей, дві жінки потрапили до лікарні. Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження, слідство розглядає декілька версій подій, зокрема і традиційну – диверсія.