Вони мають допомогти їм працювати в парламенті, про це сказав почесний президент Київської школи економіки Тимофій Милованов в ефірі "Громадського".

Цікаво: Мажоритарники "Слуги народу": представник партії пояснив, чому висувалися фотограф та няня

На навчання до Київської школи економіки "Слуга народу" відправить понад 200 майбутніх депутатів Верховної Ради. Перший обіцяний документ – особиста стратегія.

"Вона полягає в тому — ким я хочу стати як депутат. Через 5 років, через 3 роки, через рік. За що я хочу бути відомим", – пояснив він.

Другим таким документом є пропозиція політики. Він завтердить, як впроваджувати "реальну політику для того, щоби стати відомим". Третій документ – законотворчість чи законодавча ініціатива, яка має впровадити цю політику на законодавчому рівні.

Четвертий документ — план впровадження. Це побудова коаліції, аналіз ситуації, щоби цей законопроект не вмер, а був прийнятий,
– додав Милованов.

Він додав, що вартість навчання – комерційна таємниця. Однак оскільки за нього платить партія "Слуга народу", то вартість можна буде побачити у її звіті.

Партія "Слуга народу" лідирує на парламентських виборах – у неї 43,17% голосів за резульатами підрахунку майже 100% протоколів. Найбільше її представників отримали першість на мажоритарних округах – тому саме ця політична сила отримає найбільше місць у новому парламенті – разом 253.


Скільки місць отримають політичні сили у новій раді/ Інфографіка 24 каналу