Про це у Facebook повідомив журналіст Олександр Дубинський, який зателефонував у російський інтернет-магазин, де йому підтвердили відповідну інформацію.

"Щоб закінчити епопею з міністром інфраструктури Омеляном, який забороняє українцям їздити в "Рашку", але не забороняє своїй дружині продавати в "Рашці" сукні (через Грузію, з відходом від сплати податків в Україні). Публікую аудіо-запис дзвінка в московське представництво інтернет-магазину Farfetch, з яким у дружини Омеляна укладений контракт", – мовиться у повідомленні журналіста.

Читайте також: Чому Україна має скасувати залізничне сполучення з РФ: пояснення Омеляна

Московське представництво з радістю привезе і доставить вам одяг дружини Омеляна за будь-якою адресою в РФ. А також до Криму. Який бренд Bevza вважає російським,
– додав Дубинський.

Журналіст також вказав посилання, перейшовши за яким, можна прослухати його розмову з російським магазином про бренд дружини Омеляна.

У коментарі 24 Каналу міністр інфраструктури назвав фейком цю інформацію.

"Це фейк. Світлана з 2014 року розірвала всі контракти з російськими магазинами. Інтернет-магазин FARFETCH – це найбільший західний холдинг, який продає по всьому світу. Той сайт, який згадує Дубинський – піратський, не виключаю, що так само створений, як і під час історії з "Майбахом", – заявив Омелян.

Нагадаємо, 6 серпня міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що держава збирається припинити залізничне сполучення з Росією.

Після цього постійне представництво президента України в Криму закликало владу припинити пряме автобусне сполучення з Росією.

16 серпня Омелян анонсував припинення будь-якого сполучення з Росією.