Фільм покажуть в рамках не конкурсної програми фестивалю "Після Союзу.doc". Однак місце показу, дату та час організатори пообіцяли оприлюднити пізніше.

Читайте також: Автомобіль Одеської кіностудії продають в Москві за ціною трьох позашляховиків Bentley

Фільм "Війна заради Миру" – це "рік зйомок в найгарячіших точках, 120 годин унікального матеріалу, 5 загублених під вогнем камер – все заради того, щоб розказати правду про російсько-українську війну – перш за все, західному глядачу. War for Peace – це реальні події, військові операції, медичні евакуації під ворожим вогнем. Це людські долі та по-справжньому жахливі моменти. Це радість, драма і сміх – реальний екшн. Багатьох учасників фільму, на жаль, вже немає в живих". Її автор – "госпітальєр" з Одеси Євген Титаренко з позивним "Режисер".

Показ цього фільму в країні-агресорі викликав бурхливу реакцію у місцевих ЗМІ. Російське інформагентство REGNUM вже оголосило про припинення партнерства з фестивалем "Артдокфест-2017" через показ цієї стрічки. Як йдеться в заяві колективу, вони мають однозначну позицію щодо того, що відбувається в Україні, використавши традиційні для російської пропаганди терміни "громадянська війна", "бандерівський переворот", "каральна операція" тощо.

Читайте також: Московський піп приїхав знімати кіно про "звірства бандерівців" на Тернопільщину