Як повідомили в управлінні МНС у Приморському краї, під лід провалилися біля 30 машин: частина – по дах, частина – по капот, а дехто – по колеса, передає інформаційна агенція "РИА Новости".

Цікаво! У Росії пасажирів засипало снігом в салоні маршрутки: відео

На щастя, ніхто не постраждав. Частина рибалок змогли самі виїхати, іншим допомагають рятувальники, які витягають машини тросами.

У МНС додають, причиною інциденту стало те, що рибалки порушують заборону про виїзд на лід на машинах. Річ у тім, що вони автомобілі поставили поруч один з одним на акваторії.

Інформаційна агенція "Восток-Медія", зі свого боку, пише, що цей інцидент став наймасовішим за останні п’ять років. За інформацією ресурсу, деякі рибалки прямо тому в місці, де стояли машини, вирішили перевірити товщину льоду. Тому вони просвердлили лунки, але зробили це дуже близько до автомобілів. Це і стало "спусковим механізмом" події, і через велику вагу автомобілів, що стояли поруч, вода пішла через лунки, лід прогнувся та почав руйнуватися.

Водночас видання наголошує, що це поки лише є однією з версій. Офіційного підтвердження її поки немає. Також лід міг просто не витримати величезного навантаження.

До слова, нещодавно в російському Єкатеринбурзі чоловік почав стріляти з рушниці замість того, що запустити феєрверк. Таким чином, він зустріча Новий рік.