Про це пише vinnitsa.info.

Пару розписали за дві години, після того як подали заяву на реєстрацію шлюбу. Як пояснила виконуюча обов’язки Вінницького міського ДРАЦС Богдана Ліпа-Паскопос, якщо є загроза життю, то цю процедуру можуть скоротити.

Читайте також: Під час нічної облави у центрі Львова 12 призовникам вручили повістки

"Статтею 32 Сімейного кодексу, передбачено, що у разі загрози життю, або... Ну… вагітність тут не передбачена, звичайно не може бути…Керівник має право скорочувати терміни на підставі пред’явлених документів", – розповіла працівниця ДРАЦСу.

Відомо, що наречена – інвалід І групи.

"Сам батько привів призовника до військкомату і сам батько за сина каже фразу: «Він в армію не піде, бо він одружений, у нього дружина інвалід першої групи", – розповів військовий комісар Вінницького ОМВК Міністерства оборони України Олександр Данилюк .

Журналісти поспілкувалися і з батьком нареченого. Він розповів, що своїй невістці він дуже радий. Але розповідати про весілля відмовляється.

Хоч шлюб зареєстрували, військові мають намір оскаржувати його у суді, тому що є підстави вважати його фіктивним. Військові переконані, що таким чином вінничанин намагався "відкосити" від армії.