Усе це він публікував і "лайкав" у соцмережах, які заборонені в Україні. Там – і Захарченко, і Кобзон, і "подяки"для "беркутівців".

"Вічна пам’ять. І дуже жаль", – ось такий допис про вбитого ватажка бойовиків Захарченка він "вважає класним". Сподобалось учителеві і фото Захарченка з Кобзоном.


Фото із фейсбук-сторінки Демьяна Ганула

сепаратист Одеса
Фото із фейсбук-сторінки Демьяна Ганула

Такі ж "лайки" від нього отримала карта, на якій частину українських міст пропагандисти зафарбували прапорами країни-агресора. Одеса – серед цих міст.

Сепаратист Одеса
Фото із фейсбук-сторінки Демьяна Ганула

"Беркутівців", які катували та били активістів на майдані, Микола Ласиця вважає "класними мужиками, які встали на захист України".


Фото із фейсбук-сторінки Демьяна Ганула

Сепаратистські погляди чоловіка привернули увагу громадських активістів. Вони вирішили навідатися до школи і поспілкуватися з ним з цього приводу, пише Дем'ян Ганул на своїй сторінці у фейсбук.

Микола Ласниця — так звуть учителя-сепаратиста, підтвердив, що він дійсно вподобав антидержавні повідомлення, але чому він це робив – не розуміє,
– пише він.

На опублікованому відео видно – педагог своєї провини не заперечує своєї провини і каже: "так вийшло…". З приводу цього учителя написали заяви до поліції і СБУ, а керівництво школи прийняло рішення про його звільнення.

Дивіться відео із учителем-сепаратистом: