Про це йдеться у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО.

Читайте також: Волонтер поставив під загрозу життя військових, – штаб АТО

Так, на Луганському напрямку із 82-міліметрових мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Крім того, зі стрілецької зброї бандити били по оборонцях Станиці Луганської та Кримського.

Щодо Донецького напрямку, то тут російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського та шахти Бутівка, а, застосовуючи піхотне озброєння бойовики порушували перемир’я у передмісті Авдіївки.

"Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння. З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною", – підкреслює прес-центр Штабу АТО.

Зауважимо, що у результаті ворожих обстрілів два українські бійці загинули, ще двох було поранено та ще двоє отримали бойові травми.