Вперше він перетнув кордон у 11 років, і з того часу список держав почав стрімко зростати. 2015 рік ще триває, а унікальний львів’янин вже встиг відвідати Камбоджу, Лаос, Киргистан, Казахстан та Китай. Ідею відвідати усі країни вважає цілком реальною.

Підрахував, потрібно ще 13 років, а тоді 40-й день народження відсвяткує у 193 країні. У літаку невгамовному мандрівнику довелось посидіти майже 300 годин. При цьому колосальних статків Орест не має, як і й багатенького татуся, який оплачує рахунки.

Для таких подорожей цього й не потрібно. Переліт на бюджетних лоукостах, іноді автостоп та каучсерфінг. Доки інші як мантру повторюють, що про подорожі нема чого й мріяти, Орест на своєму прикладі демонструє, наскільки це реально.

Читайте також: Двоє художників-мандрівників з України вразили весь світ

Варто тільки наважитись. Не чекаючи потрібного моменту, певної суми на банківському рахунку. Для скептиків і для людей, яким бракує мотивації, веде свій блог, де розкриває усі секрети: як економити на подорожах чи як отримати шенгенську візу.

При цьому ніхто не каже, що у цих подорожах можна байдикувати. Орест проводить онлайн-тренінги або ж займається просуванням власних інтернет-проектів. Єдина відмінність, що працює він у бунгало на побережжі Таїланду або гамаку у кольорових кварталах Мехіко.

Та цього всього могло й не бути. Після закінчення університету новоспечений юрист, як і всі, чемно влаштувався на роботу. Офісної рутини йому вистачило рівно на 4 місяці. Здавалось справжнє життя проходить повз. Наступного дня на столі у шефа з’явилась заява на звільнення, а у думках — чітке переконання, що це життя проживе за власними сценарієм.