Винахід сучасний, має спеціальні отвори, різну структуру поверхні й неабияк подобається малечі. Розробники сподіваються, що модуль може допомогти маленьким пацієнтам одужати.

Так, можливості дніпровської дитячої лікарні №5 значно розширились. Тут встановили новітній ігровий модуль. "Куба-бубу" розробили архітектори-волонтери. Перфораційні отвори вздовж усієї коробки дозволяють пропускати мотузку та створювати малюнки на стінках або об'ємні елементи для ігор.

Читайте також: Експерти розповіли про можливі причини жорстокого поводження з дітьми

Корисна гра розрахована й на спілкування з іншими юними пацієнтами чи між дітьми та батьками. Модуль використовують у лікарні лише декілька днів. І вже почали розробляти реабілітаційні програми саме під нього.

Дрібні чи незвичні рухи – основний і дуже дієвий елемент подібної реабілітації. Конструкція "Куба-буба" – унікальна. Архітектор Валерій Кузнєцов з дружиною свідомо зайнялися дизайном саме для хворої малечі. Розробили не просто сучасний куточок для ігор, а й функціональний снаряд для реабілітації. Враховували потреби й медичні вимоги, приділяли увагу дрібним деталям. Надалі хочуть вдосконалити конструкцію і зробити отвори для додаткових елементів.