На сторінці бригди у Facebook зазначається, що завдяки спільним діям командування батальйону, розвідки та мінометного взводу підрозділ бригади мав майже цілодобове прикриття та змогу миттєво придушувати будь-які провокації з боку ворога. Це дало змогу утримувати найгарячішу ділянку Авдіївської промислової зони без втрат.

Читайте також: Амністія для бойовиків на Донбасі: що говорять у "Слузі народу"

Кожного разу, коли ворог відкривав вогонь, у повітря піднімався коптер і фіксував ворожу вогневу точку. Після цього була адекватна відповідь. На відео зафіксовано повне знищення вогневої позиції противника. Точність роботи б’є всі рекорди, того ранку вдалося загнати в ціль 14 з 19 мін,
– йдеться у повідомленні.

У бригаді зазначаються, що завдяки роботі мінометників бойовики надовго запам’ятають зиму та літо 2019-го року: їм треба відновлювати або будувати заново більшість позицій.

Дивіться відео знищення позицій ворога (18+)

У вівторок, 23 липня, на Донбасі бойовики порушили "хлібне" перемир'я і один раз обстріляли українські позиції. Обійшлося без поранень та жертв. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї неподалік Луганського з напрямку Нижнього Лозового.

Зауважимо, що від початку доби 21 липня на Донбасі почало діяти безстрокове перемир’я. Встановлено його уздовж усієї лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях. Відповідно до домовленостей, яких досягли у Мінську 17 липня, "режим тиші передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.


Карта окупованих територій Донецької та Луганської областей

ЩО СЬОГОДНІ ВІДБУВАЄТЬСЯ НА ДОНБАСІ: