Всі 7 днів на тиждень можна буде користуватись послугами Укрпошти вже з 1 листопада 2020 року. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, пише на урядовому порталі.

Важливо Скільки посилок з ліками Укрпошта доставила від початку карантину

За його словами, це дозволить суттєво зменшити черги у відділеннях. Особливо це актуально у зв'язку з пандемією COVID-19.

Укрпошта продовжує дивувати своїми сучасними підходами до роботи та обслуговування клієнтів. Все для безпеки та комфорту клієнтів,
– пише на сайті МЗС.

Крім цього, на сайті Укрпошти пише, що збільшують кількість робочих днів у найбільш завантажених відділеннях по всій Україні на час "високого" сезону. Адже саме до чорної п'ятниці, новорічних і різдвяних свят обсягів роботи стає більше.

"Всі рішення, які ми приймаємо в Укрпошті, обов'язково проходять низку фільтрів. Основні з них: зручність для клієнтів, рівномірність навантаження на співробітників і, звісно, збільшення бізнес-ефективності компанії в цілому", – зазанчила заступник гендиректора з розвитку Валентина Дудко.

Кого зачепить це рішення

Як зазначили у відомстві, на 7-денну роботу переведуть найбільш завантажені відділення в Україні. Загалом це стосуватиметься 250 відділень.

Спочатку 200 – в обласних центрах та великих містах, а з грудня – інші 50.