Mitsubishi Electric створили кондиціонер, який не потрібно щоразу перемикати, коли вам то спекотно, то, навпаки, – захолодно.

Читайте також: Домашня міні-електростанція Smartflower: як заробляти на сонячній енергії

Самокерування. Технологія 3D I-SEE. Унікальна технологія 3D I-SEE – це, по суті, вбудований тепловізор з мікропроцесором, який сканує приміщення в інфрачервоному діапазоні. Цей "мозок" кондиціонера визначає температуру повітря конкретно у тому місці, де перебувають люди, а не десь під стелею, як це роблять звичайні прилади.

Самокерування. Функція "I feel". Це так званий "режим нечіткої логіки" – автоматично визначає середню температуру в кімнаті, запускає необхідний у цей момент режим роботи: на обігрів або ж на охолодження. У випадку підвищеної вологості – осушує повітря. Це, фактично, усуває небезпеку підхопити застуду спекотним літом.

Кондиціонер Mitsubishi Electric
В кондиціонері є такий собі тепловізор з мікропроцесором, який сканує приміщення

Енергозбереження. Функція I-SAVE. Крім того, керуючись цими даними, кондиціонер сам переходить у режим енергозбереження – I-SAVE – коли у приміщенні нікого немає.

Механічне керування. Авжеж, якщо вам не комфортно, ви завжди зможете додати чи збавити градусів на пульті.

Таймер. Усі побутові кондиціонери Mitsubishi Electric оснащені 24-годинним таймером з режимом увімкнення-вимкнення з періодичністю від 10 хвилин до 24 годин. А режим AUTO Restart автоматично перезапустить систему після збоїв в електромережі.

Осідання пилу. Кондиціонер певною мірою як пилосос – крізь нього повсякчас проходить кімнатне повітря. І з часом у його внутрішніх закутках скупчується дрібний бруд та пил, розсадник різних грибків та хвороботворних бактерій. У кондиціонерах Mitsubishi Electric деталі, до яких важко дістатися, щоб почистити, мають спеціальне покриття, що відштовхує бруд. Уявіть кондиціонер, на якому не осідає пил! Менше бруду – більше свіжості і здорового повітря.

Фільтри. Чутливим місцем чи не всіх кондиціонерів залишаються фільтри. Багато хто з користувачів їх не міняє: чи то з міркувань економії, чи то з власної легковажності. Так от, тепер можете забути і про цей клопіт. У кондиціонерах Mitsubishi Electric немає традиційних змінних фільтрів, натомість їх достатньо час від часу просто помити.

Спеціальний антиоксидантний фільтр – особлива гордість японців. Крім того, що стримує віруси та бактерії, ця розробка нейтралізує ще й так звані "вільні радикали" – мікрочастинки, яких називають "убивцями" нашого організму, і які є джерелом більшості хвороб. Неймовірно, але виходить, що кондиціонери MitsubishiElectric не лише запобігають вірусам, а й буквально сповільнюють процес старіння.

Кондиціонер Mitsubishi Electric
Спеціальний антиоксидантний фільтр​

Шум. І це при тому, що в роботі ви їх майже і не чутимете. Адже рівень шуму в 19 децибел – це приблизно десь так, як шумить листя на дереві. Без сумніву, одні з найтихіших кондиціонерів на ринку. Стильні. Тихі. Функціональні й ефективні: кондиціонери Mitsubishi Electric – створені, щоб дарувати комфорт та піклуватися про здоров'я.

Кондиціонер Mitsubishi Electric
Кондиціонер Mitsubishi Electric піклується про комфорт і здоров'я