Таку думку у своєму Facebook висловив лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, якого російська пропаганда називає "Доктором Смерть".

Читайте також: "Переворот" у Луганську – сеанс контрольованого хаосу з боку Москви, – експерт

За його словами, політика "МДБівця" Пасічника буде набагато жорсткішою за політику його попередника Плотницького.

"Отже! Як мінімум, середньої паршивості для України прогнози щодо "ЛНР" вже виправдалися. Харизматичного "собі на умі" злегка (показово) ідейного мегамздуна Плотницького за вказівкою Москви змінив кадровий шпик, затятий рашист, але водночас умілий пристосуванець, "особист" з мегадосвідом Пасічник. Паршивість для України є однозначною, оскільки надільного князька Коливано замінено РФією на набагато легше керованого ексСБУшніка-"МДБівця", – зауважив він.

Водночас уродженець Донбасу підкреслює, що Москва поки вирішила почекати із запровадженням "тимчасової адміністрації" в "ЛНР" і озвученням "домовленостей" між "ЛНР" і "ДНР" щодо спільного моніторингу ситуації "до планових виборів восени 2018 року" з кураторським центром у Донецьку, однак не відкидає, що за правління Пасічника таке все ж може статися.

Крім того, Олексій Чернов закликав луганців не пускати до влади беззаконня з "ДНР", оскільки вони зроблять з Луганська колонію Донецька та розграбують його жителів остаточно.

Читайте також: На окупованих територіях готується ще один "переворот", – Бутусов

"Рука Москви" в ОРЛО посилилася, що дозволить РФ ще ефективніше жалити-труїти через ці території України! І без того мізерна ймовірність повернення ОРЛО до складу України за ці 5 днів зменшилася більше, ніж за півроку до цього", – додає "Доктор Смерть".

Нагадаємо, 21 листопада у Луганську так званий "міністр внутрішніх справ" "ЛНР" Ігор Корнет влаштував у псевдореспубліці "військовий переворот".

Проте вже 24 листопада ватажок так званої "ЛНР" Ігор Плотницький раптово написав заяву про "відставку" за станом здоров'я. Тепер його призначено "уповноваженим" від "ЛНР" щодо виконання Мінських угод. Так званим "виконувачем обов'язків ватажка "ЛНР" став 47-річний так званий "міністр держбезпеки "ЛНР" Леонід Пасічник.