На знак протесту, вікна місцевої прокуратури заклеїли фотографіями активістів, а під самою будівлею розпалили вогнище. Люди обіцяють, що заночують, аби дочекатися рішення суду щодо третього активіста.

Читайте також: У сутичках в Одесі постраждали 20 поліцейських

"Ми вирішили сьогодні таким способом показати місцевій владі, силовим структурам, що суспільство, патріоти не згодні з тим, що сталося з цими хлопцями", – поділився учасник акції Тамаз Какабадзе.

Ігоря Резуна судитимуть завтра. Учасники акції обіцяють розгорнути справжнє наметове містечко під прокуратурою, якщо активістів не відпустять на волю.

"Правоохоронці допускають розтрату комунальної власності, а коли одесити виступають на захист цієї власності і заходять на території, які можуть бути захоплені, то вони піддаються переслідуванням", – розповів учасник акції Григорій Козьма.

Нагадаємо, 18 листопада в Одесі відбувся мітинг біля Літнього театру в Одеському міськсаду, який влаштували націоналістично налаштовані активісти. Мітинг переріс у сутички з правоохоронцями. Крім того, протестувальники знесли вхідні ворота до закладу.