Як повідомили у Нацполіції, інцидент трапився в ніч на 28 вересня. 22-літній військовослужбовець, який був у форменому однострої Національної гвардії, приїхав до Одеси у відпустку (від родом звідти). Біля одного з нічних магазинів він разом з другом спілкувалися з двома дівчатами, до яких почали приставати троє хлопців. Внаслідок цього виникла суперечка.

Внаслідок сутички гвардієць з другом опинилися в реанімації без свідомості. Нападники з місця події зникли.

Читайте також: Поліція відкрила вогонь по правопорушниках у Харкові, одного правоохоронця госпіталізовано

Бригада швидкої допомоги доставила потерпілих до лікарні. Медики вже діагностували у них тяжкі травми, в тому числі – і ножові проникаючі поранення тіла. На теперішній час хлопці перебувають у реанімаційному відділенні.

Затримали зловмисників вже через декілька годин. Ними виявилися мешканці Одеси віком від 15 до 22 років. Старший з них на час скоєння нападу перебував під слідством за вчинення шахрайських дій та незаконне зберігання зброї.

Нападників виявили за місцем мешкання, в одному з одеських гуртожитків, де вони спокійно спали. У кімнатах затриманих правоохоронці провели обшуки і знайшли одяг зі слідами крові. Правоохоронці вилучили його для проведення експертизи.

Нападники визнають, що били потерпілих, однак не зізнаються, що використовували ніж. Мотив свого вчинку зловмисники пояснити поки не можуть.