Про це інформувала "Народна правда".

Читайте також: Порошенко заявив про гучні плани щодо залізничного сполучення з Європою

“Найближчим часом буде запроваджено пілотний проект з надання послуг харчування в поїздах, з можливістю реалізації через квиткові каси та поїзні бригади. У швидкісних поїздах "Інтерсіті+" та "Інтерсіті" запроваджено продаж книг, які віднині можливо придбати у вагонах-буфетах поїздів”, — розповіли у компанії "Укрзалізниці".

Під час поїздок у швидкісних потягах пасажири безкоштовно можуть скористатися доступом до мережі Інтернет через Wi-Fi, переглядати інформаційно-розважальний контент на відеомоніторах, читати пресу, що міститься в кишенях крісел. Додатково, за бажанням пасажира, стюард може надати плед, засоби для першої медичної допомоги, викликати працівника клінінгової компанії, зробити гучномовне оголошення.

Читайте також: Обшуки в "Укрзалізниці": стали відомі подробиці

Тим же, хто подорожує електричками, варто знати про те, що на окремих приміських поїздах працюють квиткові касири та провідники, які мають при собі засоби відеонагляду.

Це запроваджено з метою збільшення доходів від перевезення пасажирів у приміському сполученні, якісного обслуговування пасажирів та контролю за роботою провідників та касирів, уникнення зловживань при перевірці та продажу квитків", – зазначили у компанії.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що ПАТ "Укрзалізниця" суттєво покращила фінансову діяльність. За 2017 рік вона отримала 100 мільйонів гривень прибутку.