Повна сума угоди за телеканал – 2 мільйони 766 тисяч гривень. Про це Олександр Бригинець повідомив 30 липня " Детектору медіа".

Раніше ОПЗЖ від імені українців привітала окупантів з днем Росії

Олександр Бригинець розповів, що поки був у Верховні Раді, призначене його партнером керівництво призвело до того, що борги О-TV склали близько 10 мільйонів гривень.

Відповідно, треба було шукати інвестиції; що робити з каналом, щоб він не збанкрутував у дуже короткий термін. У даному випадку треба було шукати покупця, але для цього треба згода іншого партнера,
– заявив Бригинець.

За словами Бригинця, партнер не завжди виявляв згоду у продажі тому чи іншому покупцю, але все ж вдалося знайти можливість. А партнером був помічник нардепа Вадима Рабіновича.

Пан Бригинець уточнив, що кандидатуру Вадима Рабіновича узгодили під обіцянку, що канал залишатиметься музичним, діятиме згідно з українським законодавством і транслюватиме українську музику.

Хоча те, що було раніше, мені не дуже подобалося. Адже керівництво не дуже просувало українську музику, але я як депутат не міг впливати на його діяльність,
– додав Олександр Бригинець.

Вадим Рабінович донедавна був співвласником супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ "Ньюс нетворк"). Але в червні 2020 року продав свою частку 50% київському ТОВ "Тауер групп" (кінцеві бенефіціарні власники – народний депутат від ОПЗЖ Вадим Столар і адвокат Сергій Турчінов).