Вбивство сталося поблизу села Артемівка, повідомили у пресслужбі поліції.

Актуально Кілери розстріляли бізнесмена на очах у його семирічного сина, але дитину відпустили

Правоохоронці з’ясували, що невідома особа здійснила прицільні постріли з пістолету в автомобіль Тoyota Сamry. За кермом був 44-річний житель міста Києва.

Чоловік загинув на місці події, наразі тіло направили на судово-медичну експертизу. У поліції підтвердили, що у салоні також був син загиблого, але хлопчик не постраждав.

На місці події працювали правоохоронці. Слідчі уже відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство та розшукують зловмисника. Винуватцю загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Вбивство бізнесмена на Київщині: що було відомо раніше

  • Автомобіль бізнесмена із Києва Ігоря Плекана розстріляли на Київщині.
  • Щонайменше чотири кулі влучили в жертву, але він якось проїхав ще 300 метрів у поле і навіть зміг зателефонувати дружині.
  • Сина дивом не поранили, ба більше – вбивці хлопця відпустили: наказали тікати якнайдалі.
  • Націоналісти з "С14" звинувачували Плекана у причетності до замаху на одного з їхніх лідерів.
  • Плекан, мовляв, кримінальний авторитет та сам причетний до "кілерського бюро".

Що відомо про Ігоря Плекана?

Плекан – 44-річний бізнесмен із Києва, був також віцепрезидентом боксерського клубу. Один із лідерів "С14" Сергій Мазур заявляв, що Ігор Плекан – кримінальний авторитет. Мовляв, він має "своє умовне кілерське бюро", займається "кришуванням гральних автоматів та незаконних наливайок", а ще у нього є "банда, яка займалася абсолютно всім".

Плекана звинуватили в організації замаху на координатора "С14" Сергія Мазура у 2018 році. Однак офіційно у розслідуванні замаху та судових слуханнях Плекан не фігурує серед підозрюваних.