Зазначимо, що увечері 24 квітня у Дніпровському районі Херсона застрелили бізнесмена Ігоря Пащенка, його охоронець отримав поранення.

Як розповів Князєв, у Херсоні було введено план "Сирена", проте по гарячих слідах зловмисника затримати не вдалося.

Читайте також: Компанії одеського мера Труханова купували в Лондоні елітну нерухомість, – ВВС

Слідчо-оперативна група пізно ввечері закінчила першопочаткові слідчі дії. Вранці мені доповідали щодо наявних можливих робочих версій цього правопорушення. Точних мотивів поки не встановлено,
– сказав голова Нацполіції.

декілька версій: бізнес-інтереси, конфлікт інтересів з конкретними особами в тому числі", – додав він.

Видання 0552ua уточнило, що Пащенка було вбито чотирма пострілами в спину. На місці злочину правоохоронці знайшли 5 гільз від пістолета, ймовірно марки "ПМ".

Зазначимо, що прізвище Пащенка стало відоме у Херсоні після того, як екс-мер міста Володимир Сальдо опинився у Домініканській в'язниці. Сальдо звинувачував рідного брата убитого Дениса Пащенка у власному викраденні, тоді як Денис навпаки стверджував, що він є жертвою. На Ігоря Пащенка після "домініканської історії"була переоформлена частина об'єктів, оформлених на підставних осіб, що раніше належали Сальдо.

Згодом Сальдо зміг через Мін'юст повернути у власність один з таких об'єктів – комплекс "Загублений світ", і силовим шляхом захопив його. Ігор Пащенко вів боротьбу за цей актив у судах, стверджуючи, що придбав його у Сальдо законно.