Штаб аргументував це тим, що вибори сфальсифіковані. Однак суддя, який розглядав позов, назвав такі аргументи "надуманими", а звинувачення – "спекулятивними", повідомляє Bloomberg.

Цікаво Перерахунок на біс: Трамп вимагає ще раз перелічити голоси в Джорджії

Як зазначили американські видання, це була остання серйозна справа, спрямована на те, аби повернути результати виборів на користь Трампа. Однак їм це не вдалось. Ба більше, суд також відмовив у можливості повторної подачі позову.

Вибори у США 2020: що відомо

  • Президентські вибори у США відбулись 3 листопада. Перемогу здобув висуванець від Демократичної партії Джозеф Байден, за нього нарахували 306 голосів виборників. Конкурентом був республіканець та чинний президент Дональд Трамп. У нього є лише 232 голоси.
  • Ще напередодні виборів американці готувались до протестів у разі, якби виграв Трамп. Люди виносили плакати, підпалювали машини, будівлі забили дошками. На вулиці мобілізували Нацгвардію.
  • Однак масових протестів так і не відбулось. Натомість люди святкували перемогу Байдена просто на вулицях країни. певна кількість людей святкували не так перемогу Байдена, як поразку Трампа.
  • Водночас Трамп не може змиритись з поразкою. Він заявляв про фальсифікації та досі відстоює свою начебто перемогу.