Раніше 24 Канал повідомляв, що у середу, 17 жовтня, у політехнічному коледжі в окуповому Криму в Керчі стався вибух, а перед тим спалахнула стрілянина, внаслідок чого загинула щонайменше 21 людина та ще понад 50 постраждали. Підозрюваним у масовому вбивстві є студент цього ж коледжу Владислав Росляков.

Читайте також: Розстріл у коледжі в Керчі: опубліковано список загиблих

У мережі опубліковано відео, зняте студентами коледжу в Керчі під час жахливої стрілянини у приміщенні навчального закладу. На записі чутно гучні постріли та крик переляканих студентів і викладачів, які намагаються втекти від нападника і сховатися у безпечному місці. Зрештою, кільком студенткам вдалося втекти через відчинене вікно на першому поверсі коледжу.

Дивіться відео, як у коледжі в Керчі студенти тікають від Рослякова:

На ще одному відео, опублікованому на Youtube-каналі "Керч Інфо", на території навчального закладу десятки рятувальників, які виносять поранених на носилках. На місце інциденту приїхала військова машина.

Окрім того, деякі з постраждалих сидять на газоні в крові. Поліцейські допитують очевидців трагедії.

Читайте також: Що відомо про Владислава Рослякова, який влаштував теракт у коледжі Керчі

Дивіться відео рятувальної операції після вибуху в Керчі:

Дивіться відео з місця теракту в Керчі:

Згодом у мережі також опублікували відеозапис, на якому зафіксований момент, коли підозрюваний у масовому вбивстві у політехнічному коледжі в Керчі Владислав Росляков купував набої до своєї рушниці.

"Влад Росляков купує набої у збройовому магазині "Сокіл". Легально, спокійно, багато. Через чотири дні він влаштує масове вбивство в політесі", – мовиться у підписі до відео.

Дивіться відео, як Росляков купує набої до зброї перед масовим убиством у коледжі в Керчі:

Що відомо про Керченський політехнічний коледж?Це державна бюджетна освітня установа, її засновником є російське "міністерство освіти Криму". Згідно з даними сайту установи, там готують фахівців середньої ланки і кваліфікованих робітників, службовців, у тому числі кухарів, зварювальників, бухгалтерів, технологів, перукарів.