Про це написав блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"Історія з Плотницьким доводить, що насправді жителі Донбасу не бачать нічого поганого в "перевороті" і зовсім не виявляють бажання протестувати проти "хунти". Після того, як змовники скинули "легітимного главу "ЛНР", ніхто з прихильників "ЛНР" на вулиці не вийшов і не закричав "Луганськ, вставай!", – зазначив журналіст.

Читайте також: На окупованих територіях готується ще один "переворот", – Бутусов

За його словами, для прихильників "ЛДНР" Ігор Плотницкий – законний керівник, якого обрали на "виборах", тож смішно, що тепер ніхто не протестує проти змовників, які відправили його у "відставку".

Щось я не бачу обурених мітингів на захист "законного глави республіки". Плювати все на це хотіли. В результаті "перевороту" до влади в "ЛНР" прийшов глава так званого "МДБ" Пасічник. Путін не може без чекістів. Він усюди пхає своїх,
– зазначив Казанський.

Він додав, що за так званою вигаданою "конституцією "ЛНР" ватажком мав стати "глава народної ради" Дегтяренко, а не Пасічник. Тож це вкотре доводить, що всім начхати на фейкову "конституцію".

Читайте також: Новий вождь "ЛНР" Пасічник: що про нього відомо

"Співробітники "держустанов" Луганська, які ще вчора підлабузнювались перед Плотницьким і лизали йому дупу, тепер ставлять його портрети в туалетах і радісно мочаться на них. Тут все як завжди. Холопам наказано шанувати нового московського намісника, а старого тепер за старою традицією оголосили шпигуном і ворогом народу", – підсумував блогер.

Нагадаємо, 21 листопада у Луганську так званий "міністр внутрішніх справ" "ЛНР" Ігор Корнет влаштував у псевдореспубліці "військовий переворот".

А 24 листопада ватажок так званої "ЛНР" Ігор Плотницький раптово написав заяву про "відставку" за станом здоров'я. Тепер він призначений "уповноваженим" від "ЛНР" по виконанню Мінських угод. Так званим "виконуючим обов'язки ватажка "ЛНР" став 47-річний так званий "міністр держбезпеки "ЛНР" Леонід Пасічник.