Багато українських політиків мають реальний страх перед Путіним, про це журналіст та міжнародний оглядач Іван Яковина розповів в інтерв’ю 24 каналу.

Вам буде цікаво: Зеленський для України – як лотерейний квиток: ексклюзивне інтерв'ю з Казаріним

Він зазначив, що політики вважають Путіна "жахливим, злим генієм, який може знищити будь-яку людину одним поглядом". Натомість Зеленський під час своєї зустрічі з Путіним "виглядав зовсім непогано".

Як для першого разу, то взагалі – чудово. У цьому, я переконаний, йому допомагає його "борзість" (у хорошому розумінні цього слова). Він не боїться,
– сказав Яковина.

Журналіст зазначив, що "Путін насправді теж людина з робітничого кварталу". Водночас Яковина вважає, що Зеленський обрав правильну тональність розмов з Путіним.

"Він не відступає, не намагається вдавати з себе інтелігентну людину. Найголовніше – не відступає. Я вважаю, що наступна зустріч, яка відбудеться у квітні (2020 року – 24 канал), вона буде успішною для України", – пояснив він.

Яковина також зазначив, що зараз для Путіна "надзвичайно важливо провести вибори на Донбасі".

Володимир Зеленський та Володимир Путін вперше особисто зустрілись під час нормандської зустрічі, яка відбулась у Парижі 9 грудня. До цього вони мали кілька телефонних розмов. Наступна зустріч лідерів "нормандської четвірки" запланована на квітень 2020 року.

Про що домовилися лідери
Про що домовилися лідери "нормандської четвірки" / Інфографіка 24 каналу