Тоді як західні банки пропонували максимально можливий перелік фінансових послуг та додаткових сервісів, включаючи: лізинг, страхування, брокерське обслуговування.

За словами керівника відділу маркетингу Union Standard Bank Валентини Блащук, усі банки звикли надавати таким клієнтам стандартний пакет послуг. Union Standard Bank, зважаючи на усі вимоги запроваджує пакет "Перфекто" – його основою є карта класу World Elite від Mastercard, яка також є мультивалютною карткою.

Як розповіла Валентина Блащук, Union Standard Bank – перший банк в Україні, який запровадив послугу Fast Line. Ця послуга полягає у миттєвому проходженні всіх митних процедур.

Клієнт приїздить в аеропорт або з машини телефонує менеджеру і його зустрічають. Він позбавляється процедури оформлення багажу та паспортної черги й успішно потрапляє на літак.

Крім того, клієнт отримує cash-back на авіаквитки, готелі, duty-free, безліч знижок на оренду авто, страхування життя, здоров'я та фінансових ризиків. Тобто весь спектр послуг, які відповідають вимогам VIP-клієнтів.