Семеро бійців більше року служили в АТО, але обіцяних грошей не отримали. Згодом їх перевели у військову частину на Миколаївщині. Коли вояки почали скаржитися на умови служби, їх просто вигнали, не заплативши грошей.

Водночас, контракт для армійців діє і досі, тож офіційно влаштуватися на іншу роботу чоловіки не можуть. Тепер у суді вони вимагають розірвати контракт з військовою частиною.

Військові прослужили приблизно півроку у складних умовах й поскаржились керівництву. Однак, замість законних грошей та нормального житла, влітку їх просто вигнали з частини.

Читайте також: "Кіборг" Колодій розповів про жахіття полону

Уже восени контрактники звернулись до суду. У випадку тернополянина Віктора Лазаря позов задовольнили частково. Військову частину покарають за жахливі умови служби.

Чоловік подаватиме апеляцію. Військовий планує звернутися до суду вищої інстанції, аби той задовольнив усі його вимоги – зокрема, розірвати контракт з частиною "Польова пошта". Після цього чоловік хоче продовжити службу, але вже в іншій частині.

Він не єдиний, хто хоче розірвати контракт з військовою частиною "Польова пошта". Зробити це через суд намагаються 7 військових з різних регіонів.