Звісно, протистояння може виникнути із новою силою у будь-який час. П'яницям-бойовикам багато для цього не потрібно. Але ж фактично усе говорить, що у РФ хочуть вирішити усе із мінімальними втратами у іміджу "ЛНР".

Читайте також: Чому Плотницький ще повернеться до Луганська, – пояснення журналіста

Чотири роки інформаційні ресурси країни-терориста казали про "легітимність" "влади" та взагалі намагалися довести, що квазіутворення є чимось більшим, ніж купка захоплених бандитами міст. На це працювало все російське МЗС. Проте ж виявилося достатнім для розвіювання цього міфу лише кількох днів та конфлікту між кураторами терористів. В усьому винуваті гроші.

Тож, що ми маємо на цей час: у "ЛНР" біснуються найманці ПВК "Вагнера", російські військові, бойовики Корнета, люди Плотницького та підрозділи "ДНР" разом із МГБ. Центр міста заблокований, але роблять це якось по інерції. Частину терористів із оточення Жабо "МВС" затримало, інші ж втекли.

Що робити із "прокурорами" та іншими бойовиками, у Пасічника знають дуже чітко. Їх зливатимуть. От просто так, за непотрібністю. На них можна навісити що завгодно, а потім сказати, що Коливан нічого не знав, а ці "українські розвідники" працювали проти "республіки". Можливо, разом із людьми Плотницького посадять й Корнета.

Самого "імператора" "ЛНР" напряму не зовсім й звинувачували, забезпечивши собі шлях до політичного відступу.

Читайте також: Чому Захарченко мріє про захоплення "ЛНР"?

Крім того, майже ніхто не звернув уваги на "засідання" "кабміну" недореспубліки. Воно пройшло без ряду міністрів, а ті, хто були присутні на ньому, ну дуже нервували. "Керівник" "міністерства транспорту" та "податківець" не приховували страх перед своїм майбутнім. Компанію їм створив й Євген Мануйлов, "очільник" "мінфіну", через якого пилилися російські гроші.

Частина "держслужбовців" якось без вогника в очах казала про те, що Корнет – святий. Інші ж стверджували, що Плотницький легітимний. Але ж це було до того, як долю ватажків "ЛНР" не вирішили. Наразі ж їх просто "звільнять". Це у кращому випадку.

Цікаве питання, а що далі? По-перше, ані Корнет, ані чинний гауляйтер не влаштовують РФ, оскільки показали всім свої обличчя. Після цих "замєсів" вони не можуть виглядати сонцеликими адептами "русского мира". Тож, у Москві вибрали "нову" фігуру – ватажка МДБ Пасічника, який взагалі мовби не приймав активної участі у цьому заколоті, однак активно діяв, не потрапивши до інформаційного поля.

Скоріш за все, Плотницький отримав чіткі інструкції у Москві, після чого новий ватажок бойовиків заявив про його відставку "за станом здоров'я". Швидше за все, нічого з ним не зроблять, оскільки прозвучали слова про контузії на фронті. Тож, із гауляйтера вирішили зробити хоч якогось героя, який постраждав та "захищав" "республіку". Він просто житиме десь у Росії із пограбованими мільйонами.