Останнім часом стає очевидним, що президент Росії Володимир Путін "відчутно здав" у питанні здоров'я. Про це пише видання GuildHall.

Цікаво Кремль миттєво відреагував на заклик Молдови вивести війська

Зокрема журналісти відзначають, що протягом багатьох років російському лідеру створювали образ "справжнього мачо". Втім, російські ЗМІ вже не публікують фото Путіна в батискафі чи на коні з оголеним торсом.

Доказ того, що Володимир Путін найближчим часом готується покинути посаду, також вбачають у законодавчих ініціативах. Зокрема, законопроєкт, який фактично нівелює можливість кримінального переслідування колишніх президентів Росії.

Щоправда, чутки про погане самопочуття Володимира Путіна поширюються вже близько 5 років. У Росії першим про це почав говорити професор Валерій Соловей. Він родом з України, а через критику режиму МДІМВ, де той працював, вирішив не продовжувати контракт з науковцем.

Соловей вже понад рік натякає на певні "обставини непереборної сили", через які подальше виконання Путіним своїх обов'язків буде неможливим вже в найближчі місяці.

Що ще відомо про можливу хворобу Путіна:

  • Раніше про це писали й інші західні ЗМІ, серед яких BBC, The Times, Daily Mail тощо. Зокрема, The Sun з посиланням на власні джерела повідомляло, що в Путіна хвороба Паркінсона.
  • На останніх відео з лідером Кремля помітно, що його ноги в постійному русі, а руками він сильно стискає підлокітники стільця. Видання також зважало, що дії лідера Кремля можуть свідчити про підготовку відставки.